Analýza pohybové aktivity v životě obyvatel jihočeského regionu.\\ - Schlauch, Marek (Jihočeská univerzita, 2006)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu pohybové aktivity obyvatel jihočeského regionu a tento výzkum byl porovnán s celostátními výsledky. Výzkum byl prováděn na souboru obyvatel ve věku od 15 do 69 let z hlediska intenzivní a střední aktivity, chůze, sezení v letech 2002 až 2004. Zjištěné hodnoty jsou zaznamenány v podobě tabulek a grafů. Výsledky měření byly statisticky zpracovány a vyhodnoceny.\\
Analysis kinetic activities in life inhabitant meridional region.\\
Keywords: Dotazník IPAQ; pohybová aktivita; zdraví; intenzivní pohybová aktivita; středně zatěžující pohybová aktivita; chůze; sezení.\\; IPAQ questionnaire; movement activities; health; intesive movement activity; medium-load movement activity; walking; sitting.\\