Řízení likvidity podniku - Zajícová, Eva (Jihočeská univerzita, 2011)
Záměrem práce je vysvětlit jakým způsobem řídíme likviditu společnosti. Jaké ostatní faktory jí ovlivňují a jak je můžeme řídit. Tyto faktory budou zkoumány analýzou Rozvahy a Výkazu zisku a ztráty. Budou použity vzorce, získané z literatury. Prostřednictvím těchto vzorců bude provedena analýza společnosti. Kromě toho bude provedena analýza makroekonomických ukazatelů. V závěru bude vyhotoven finanční plán na příští rok.
Company Liquidity Management
Keywords: Likvidita; cash flow; rozvaha; Liquidity; Cash flow; Balance