ANALÝZA SKLADOVÉHO SYSTÉMU VE VYBRANÉM PODNIKU - Vaniš, Marek (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavní cíl práce je analýza aplikovaných skladových technologií u zkoumaného subjektu se zaměřením na hmotné a informační toky, skladové procesy, logistické náklady a relevantní logistické ukazatele, dále stanovení kritických faktorů z hlediska řízení a provozu skladu.
ANALYSIS OF THE STORAGE SYSTEM IN A CHOSEN SUBJECT
Keywords: logistika; dodavatelský řetězec; distribuce; velkoobchod; skladování; logistics; supply chain; distribution; wholesale; storage