Optimalizace systému řízení zásob ve vybraném podniku - Gahutová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této diplomové práce bylo provedení optimalizace řízení zásob s ohledem na zlepšení dodavatelské úrovně služeb ve vybrané společnosti, která se zabývá výrobou mlýnských produktů a těstovin. Dílčím cílem byl návrh opatření ve smyslu změn v řízení zásob, které přinesou zkoumané společnosti snížení skladových zásob o více než 1 000 palet a to za současně platící podmínky, že nedojde ke snížení úrovně dodavatelských služeb za období 16 týdnů v kategorii fulfillment global pod úroveň 98 %.
Optimization of inventory management system in selected company
Keywords: Dodavatelský řetězec; skladová zásoba; SKU; nedodávka; plánovací systém; Supply chain; stock; SKU; non deliveries; planning system