Cena jako nástroj marketingového mixu - Nagyová, Nela (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovým mixem firmy a stanovením ceny pro malý podnik živnostnice Marie Nagyové, která poskytuje kadeřnické služby v obci Malonty. Cílem je stanovit ceny kadeřnických služeb s využitím vhodných metod. Jednou z použitých metod je stanovení ceny podle vnímání zákazníků. Pro zjištění vnímání zákazníků je využito dotazníkového šetření. Výsledky dotazníkového šetření se staly výchozím bodem pro konečné stanovení ceny.
Price as instrument of marketing mix
Keywords: marketing; marketingový mix; cena; marketing; marketing mix; price