WWW prezentace obce Budkov - Kapinus, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem mé bakalářské práce je vytvořit v rámci společného projektu Ministerstva pro místní rozvoj, Ministerstva vnitra a Svazu měst a obcí oficiální internetovou prezentaci obce Budkov a umístit ji pod doménou budkov.cz. Na stránce bude podrobně zpracována historie i současnost obce, přehled firem, služeb a řemesel, turistických zajímavostí a další informace podle konkrétních potřeb obce. Vše bude doplněno fotografiemi a mapkami.
WWW presentation of the Budkov village
Keywords: prezentace; Budkov; internet; prezentaion; Budkov; village; budkov.cz