Vývoj nových modulů pro LMS Moodle - Drlík, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá analýzou problematiky vývoje modulů pro LMS Moodle. Teoretická část je tvořena výzkumem možností programovacího frameworku platformy Moodle 2.0, na který navazuje metodika tvorby modulů založených na této platformě. Ověření metodiky je zajištěno v praktické části práce naprogramováním konkrétního modulu. Ten představuje platnou instalaci pro LMS Moodle 2.0, včetně dokumentace popisující jeho funkčnost, postup instalace, kritická místa a test přenositelnosti mezi dalšími verzemi tohoto systému.
Development of new modules for Moodle LMS
Keywords: LMS; Moodle; modul; eTask; hodnocení; úkoly; LMS; Moodle; module; eTask; evaluation; tasks