Marketingová komunikace ve vybraném podnikatelském subjektu - Tvarochová, Simona (Jihočeská univerzita, 2023)
Cílem bakalářské práce je na základě analýzy zhodnotit současný stav využití nástrojů marketingové komunikace ve vybraném podnikatelském subjektu, konkrétně Truhlářství Janda, a navrhnout možné kroky ke zlepšení nástrojů komunikačního mixu, které by měly napomoci ke zlepšení komunikace jak se stávajícími, tak i potenciálními zákazníky. K navržení implementace dalších vhodných komunikačních nástrojů použiji kvantitativní dotazníkové šetření. Výsledky pomohou společnosti provést potřebné změny v marketingové komunikaci.
Marketing communication of a selected company
Keywords: Marketingová komunikace; Truhlářství Janda; reklama; osobní prodej; SEO optimalizace; marketing communications; Truhlářství Janda; advertisement; personal selling; SEO optimalization