Využití vizualizace při poslechu hudby v mateřské škole - Čurdová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2017)
Videotechnika je pro děti atraktivní, lze ji tedy využít jako prostředníka pro podnícení dětského zájmu o artificiální hudbu. Bakalářská práce nabízí čtyři filmové vizuální opory k této hudbě a plán jejich využití v mateřské škole. Popisuje zkušenosti, které byly při ověřování programu v mateřské škole získány.
The Application of Visualisation while Listening to Music in Kindergarten
Keywords: předškolní vzdělávání; vizualizace; poslech hudby; mateřská škola; Preschool education; visualization; listening to music; kindergarten