Efektivní komunikace a rozvoj zaměstnanců ve vybrané organizaci - Ledecký, Milan (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem práce bylo na základě studia odborné literatury, vyhodnocení řízených rozhovorů se zaměstnanci a se zástupci soukromé výrobní firmy a na základě vlastního pozorování provést rozbor a navrhnout opatření, která přispějí ke zlepšování vnitřní i vnější komunikace a personálního rozvoje zaměstnanců ve vybrané příspěvkové organizaci. Vnitřní a vnější komunikaci lze ve sledované příspěvkové organizaci rozvíjet s využitím současných komunikačních prostředků. Zlepšení komunikace přinese vyšší kvalitu vykonávaných činností, zvýšení pracovní motivace a sounáležitosti zaměstnanců s firmou.
Efficient communication and employee development in selected organization
Keywords: internet; emailové zpravodajství; zpětná vazba; vnitřní a vnější komunikace; sdílení dokumentů; vzory a šablony; personální rozvoj zaměstnanců; procesy; propagace; propagační aktivita; plán osobního rozvoje; přenos informací; manuály činností; přehledové tabulky; porady; internet; email reporting; feedback; interviews; inward and outward communication; network of shared files and documents; patterns and templates; personal development of employees; processes; publicity and promotional activity; the personal development plans; the transmitting of information; the working method of routine activities; the process administrator; the summary sheets; up-to-date manuals; workshops