Strategický plán rozvoje sociálních služeb v Oblastní charitě Třeboň - Forst, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2009)
Strategické plánování je v dnešní době velmi progresivní metodou řízení, která nám umožňuje jasně stanovit směr a způsob, jakým bychom chtěli dosáhnout určitého stavu. Cílem této práce je zpracovávané téma co nejvíce přiblížit personálu třeboňské Charity a dle výsledků výzkumu se zaměřit na slabá místa činnosti organizace. Rozvíjet silné stránky, využívat příležitostí a vyvarovávat se úskalí procesů fungování organizace.
Strategy of social-services development in charity Třeboň
Keywords: Strategický plán; Projekt; Managment; Komunikace; Vůdčí osobnost; Strategic plan; Communication; Projeckt; Leader; Managment