Lázeňské a wellness služby v produktech cestovního ruchu na příkladu Karlových Varů - Kojnok, Ján (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce si klade za cíl zjistit úroveň lázeňských a wellness služeb v rámci lázeňského města Karlovy Vary. Pro vypracování praktické části bylo využito dotazníkové metody a získaná data byla graficky znázorněna. Praktický pohled na lázeňství a wellness z pohledu místních podnikatelských subjektů nabízí řízené rozhovory s vedoucím zaměstnancem cestovní kanceláře Čedok, a. s. a s náměstkyní obchodu a marketingu Alžbětiných lázní. Vypracován byl též nový produkt pro klienty důchodového věku.
Spa and wellness services in products of Tourism on example of Karlovy Vary
Keywords: cestovní ruch; lázeňství; Karlovy Vary; tourism; spa; bath; Karlovy Vary