Možnosti výuky stavby květů a plodů na příkladech významných rostlinných druhů - Sládková, Eva (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce navazuje na problematiku řešenou v bakalářské práci. Zaměřuje se na možnosti výuky tématu morfologické stavby květů a plodů krytosemenných rostlin. Výsledky jsou transformovány do podoby, kterou lze využít ve výuce. Práce obsahuje několik výukových materiálů. Konkrétně dvě kapitoly, výukové prezentace a pracovní listy na téma Květ a Plod.
Educative possibilities on flowers and fruits morphology in examples of important plant species
Keywords: Květy; plody; přírodopis; morfologická stavba; krytosemenné rostliny; výuka; Flowers; fruits; natural history; morphological structure; flowering plants; teaching