Motivace pracovníků ve vybraném podniku - Zborníková, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce je rozbor a zhodnocení motivace ve vybraném podniku. Navržení možných změn, které by vedly k vyšší produktivitě práce a prosperitě podniku. V první teoretické části se zabývám motivací a stimulací, jako jsou základní pojmy, teorie a typy motivace. Zdrojem informací pro mě byla odborná literatura. V druhé praktické části jsem se zaměřila na vybranou společnost. Pro zpracování této části jsem si vybrala TONAK a. s. Dále jsem vytvořila dotazník. Dotazníkové šetření bylo provedeno ve společnosti v lednu 2011. Na základě výsledků výzkumu jsem navrhla možné změny, které by mohli pomoci společnosti.
Motivation personnel in the choice company
Keywords: motivace; stimulace; dotazník; motivation; stimulation; questionnaire