Analýza motivace a systému odměňování ve vybraném podniku - Pejsarová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce s názvem ''Analýza motivace a systému odměňování ve vybraném podniku'' je zaměřena na oblast řízení lidských zdrojů, na využití a posílení motivačních faktorů a stimulačních prostředků v systému odměňování pracovníků. Obsahem bakalářské práce je rozbor systému motivace pracovníků a jejich odměňování v hotelu XY se sídlem v Jihočeském kraji. Cílem práce je analýza motivačních faktorů a systému odměňování pracovníků a jejich využití v současné praxi včetně návrhů změn v systému odměňování.
Analysis of motivation and remuneration system in the company
Keywords: motivace; systém odměňování; prosperita; dotazník; ubytovací a stravovací služby; motivation; remuneration system; prosperity; questionnaire; accommodation and catering services.