IoT systém sledování hladiny vody a sběr dat - soubor motivačních úloh využitelných ve vzdělávání - Beránek, Karel (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem práce je navrhnout, vytvořit a otestovat komplexní řídící a měřící systém zásobníku vody a vytvořit ucelený systém pro sběr, archivaci a prezentaci naměřených dat. Reálná naměřená data budou využita v navržených motivačních úlohách pro studenty, kteří tím získají praktickou zkušenost s využitím IoT technologií a s problematikou správného hospodaření s vodou.
IoT system for water level monitoring and data collection - a set of motivational tasks usable in education
Keywords: IoT; ESP32; Arduino; ultrazvuk; akumulace vody; Zabbix; IoT; ESP32; Arduino; ultrasound; water storage; Zabbix