Proces elektronizace veřejné správy v ČR - Pešáková, Romana (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá procesem elektronizace veřejné správy v prostředí ČR. Věnuje se veřejné správě a zatím neukončené reformě veřejné správy, jejíž významnou součástí je poté elektronizace veřejné správy. V práci je přiblížen eGovernment a jeho vývoj v ČR. Posléze je pozornost zaměřena na projekt Ministerstva vnitra ČR eGON, zvláště na jeho nejviditelnější část Czech POINT.
Process of electronization of public administration in the Czech Republic
Keywords: Česká republika; veřejná správa; elektronizace veřejné správy; eGovernment; eGON; Czech POINT.; Czech Republic; public administration; electronization of public administration; eGovernment; eGON; Czech POINT.