Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - mikroregionu Táborsko - Velková, Šárka (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo popsat vybraný mikroregion se zaměřením na danou oblast komerčních služeb, provést situační analýzu a vymezit předpoklady rozvoje dané oblasti komerčních služeb. Charakteristika mikroregionu byla provedena ze sekundárních zdrojů. Následně primární data byla získaná z dotazníkového šetření, řízených rozhovorů se starosty obcí a vlastním pozorováním v Sezimově Ústí, Plané nad Lužnicí, Chýnově, Radeníně, Radimovicích u Želče, Turovci a Vlčevsi.
The assumptions of commercial services development in a chosen area - microregion Táborsko
Keywords: mikroregion; komerční služby; cestovní ruch; maloobchod; ostatní služby; situační analýza; SWOT analýza; microregion; commercial services; travel industry; retail; other services; situational analysis; SWOT analysis