Rozvoj malého a středního podnikání v Jihočeském kraji - inovace a technologická centra - Dvořáková, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním cílem diplomové práce bylo zanalyzovat současný stav malého a středního podnikání v Jihočeském kraji, zjistit možnosti dalšího rozvoje a inovací, a navrhnout vhodné programy podpory MSP v Jihočeském kraji. Z hlavních cílů vyplynuly následující dílčí cíle: - charakteristika Jihočeského kraje, včetně SWOT analýzy; - zhodnocení významu technologických center, jejich dosavadní poznatky a zkušenosti
Development small and middle-sized companies in Region of South Bohemian - technology centre and inovations
-
Keywords: Malé a střední podnikání; technologická centra; inovace; Small and medium-sized companies; innovation; technology centre