Podniková kultura ve vybrané organizaci - Lhotská, Monika (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnotit podnikovou kulturu ve vybraném podniku. První část bakalářské práce byla zpracována teoreticky a ve druhé části jsem se po praktické stránce zaměřila na zkoumání podnikové kultury konkrétního podniku. Pro zanalyzování firemní kultury jsem využila komunikace s ředitelem společnosti, vnitropodnikové dokumenty, webové stránky podniku a především vyhodnocení dotazníkového šetření. Z výzkumu vyplynulo, že podniková kultura se nejvíce podobá kultuře rolí a kultuře jízdy na jistotu. Přestože se kultura jeví jako silná, vyskytují se zde jisté nedostatky.
Corporate culture in selected company
Keywords: Podniková kultura; Dotazníkové šetření; Lidské zdroje; Podniková komunikace; Motivace; Corporate culture; Questionnaire savings; Human recourses; Corporate communications; Motivation