Řízení procesů a KPI - Holý, Jan (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá Řízením procesů a KPI ve vybrané společnosti. Teoretická část práce obsahuje informace o řízení procesů a klíčových ukazatelích výkonnosti, které byly získány studiem odborné literatury. Veškeré postupy a analýzy jsou v této části prezentovány. Řízení procesů ve společnosti je důležité nejen pro samotnou společnost, ale i pro konečného zákazníka, díky jemuž získává přidanou hodnotu. Praktická část práce popisuje vybranou společnost HOKAR SPEDITION s.r.o. Jde o společnost zabývající se přepravou zboží v rámci vnitrostátní a mezinárodní nákladní silniční dopravy. Cílem práce je popis procesů v daném podniku jako celku, zhodnocení jejich úrovně a případný návrh jejich změn. Dále bude v práci posouzena provázanost nastavení procesů s ukazateli KPI a návrh jejich změn.
Management processes and KPI
Keywords: Řízení procesů; KPI; procesní management; funkční management; proces; klíčové ukazatele výkonnosti; analýza procesů; procesní mapy; dráhový diagram; reengineering; management; organizační struktura; Management processes; KPI; process management; functional management; process; key performance indicators; process analysis; process maps; path diagram; reengineering; management; organizational structure