Motivace a stimulace ve vybrané organizaci - Stropková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato diplomová práce se zaměřuje na prozkoumání stupně motivace a stimulace zaměstnanců ve vybraném podniku. Prostřednictvím vhodné metodiky analyzuje, zda zaměstnanci motivační program vnímají, jak na ně působí a zda existují nějaké nedostatky. Pro tuto skutečnost je v závěru této práce navrženo několik možností, jak by se dala situace v podniku vylepšit.
Motivation and stimulation in selected organization
Keywords: Motivace; stimulace; zaměstnanci; organizace; plat; benefity; dělníci; Motivation; stimulation; employees; organization; salary; benefits; labourers