Vybrané procedurální standardy kvality sociálních služeb v domově pro seniory - Trachtová, Alena (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce hodnotí vybrané standardy kvality sociálních služeb určených domovům pro seniory. Práce shrnuje nové požadavky na výkon práce sociální pracovnice s ohledem na naplňování standardů. Zároveň analyzuje, jak jsou vybrané standardy zaváděny do praxe v konkrétním zařízení sociálních služeb pro seniory a navrhuje řešení k odstranění slabých míst a zkvalitnění nabízených služeb.
The selected procedural standards for quality of social services at senior houses
Keywords: sociální politika; zákon o sociálních službách; sociální služby; standardy kvality sociálních služeb; domov pro seniory