Zdravý životní styl - jak k němu přivést žáky 2. stupně základních škol - Voříšková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2010)
Lidské zdraví je jednou z nejdůležitějších hodnot v životě člověka a podílí se tak velkou měrou na jeho kvalitě. Každý jedinec své zdraví sám ovlivňuje, a to se mění v průběhu celého života.
Healthy lifestyle - how to induce pupils of basic school to it
Healthy lifestyle - how to induce pupils of basic school to it
Keywords: Zdravý životní styl; volný čas; stres; zdraví; závislost; rodinné klima; školní klima.; Healthy lifestyle; leisure time; stress; health; addiction; family climate; school climate.