Návrh pracovních listů pro výuku matematiky na ZŠ - vybrané kapitoly - středová souměrnost, zlomky - Smirnovová, Alexandra (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem mé diplomové práce je vytvoření pracovních listů pro výuku matematických celků Zlomky a Středová souměrnost, s pomocí interaktivní tabule. Práce je rozdělena na tři části. V první části se zabývám teorií motivace ve vyučování, využitím počítače, matematických programů a interaktivní tabule ve výuce. Druhá část je zaměřena na samotnou tvorbu, popis a odzkoušení pracovních listů. Třetí, praktickou část, tvoří pracovní listy pro interaktivní tabuli, které jsem samostatně vytvořila. V závěru jsou výsledky a poznatky, které jsem během výuky získala.
Design worksheets for teaching mathematics in elementary schools - selected chapters - central symmetry, fractions
Keywords: zlomky; středová soumětnost; pracovní listy; interaktivní tabule