Vývoj konstrukcí spalovacích motorů - rešerše - Fousek, Josef (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá spalovacími motory a jejich provedeními od prvních motorů s vnějším spalováním, po moderní motory se spalováním vnitřním.
Development of internal combustion engine constructions - research
Keywords: spalovací motor; kliková hřídel; píst; ojnice; ventily; internal combustion engine; crankshaft; piston; connecting rod; valves