Spotřební chování na trhu s běžeckými potřebami - Husáková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této práce je analyzovat a zhodnotit spotřební a nákupní chování na trhu s běžeckými potřebami. Následně zpracovat doporučení pro podnikatelské subjekty působící na tomto trhu. Práce se zaměřuje na kvantitativní výzkum, na základě kterého je provedena analýza spotřebního chování běžců. Charakterizuje preference spotřebitelů v nakupování běžeckých potřeb, popisuje rozdíly mezi spotřebiteli. Výsledkem analýzy je doporučení pro obchody na trhu s běžeckými potřebami. Jedním z doporučení je pořízení footscanu, testovací dráhy atd.
Consumer Behavior in the Running Gear Market
Keywords: běžci; spotřební chování; trh s běžeckými potřebami; výzkum trhu; runners; consumer behaviour; the market for running equipment; the market research