Negativní důsledky dlouhodobého pečování o seniory na rodinné pečující - Brabcová, Iva; Hajduchová, Hana; Bártlová, Sylva; Stasková, Věra; Hrdý, Tomáš; Dvořáčková, Olga; Baloun, Ingrid; Michálková, Helena (Geriatrie a Gerontologie 2025, 14, č. 1: 38-43, 2025)
Cílem studie bylo vyhodnotit vliv vybraných demografických, socioekonomických a zdravotních determinant na míru pečovatelské zátěže neformálních pečovatelů.
Keywords: zátěž; zdraví; neformální pečovatelé; socioekonomické znaky