Význam komunikace prostřednictvím sociálních sítí pro žáky 2. st. ZŠ - Ukašíková, Lada (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou komunikace prostřednictvím sociálních sítí u žáků 2. stupně základních škol. Teoretická část je rozdělena do několika kapitol, které pojednávají o období dospívání, komunikaci a seznamují nás s internetem a sociálními sítěmi. Druhá část práce je věnována dotazníkovému šetření mezi žáky 2. stupně Základní školy v Jemnici. Pokusila jsem se odpovědět i na otázky, které se týkají komunikace a jejich forem, důležitost sociálních sítí pro adolescenty a další. Výsledky výzkumu jsou prezentovány formou tabulek a grafů.
Significance of communication via social network for students of secondary school
Keywords: komunikace; sdělovací prostředky; sociální sítě; volný čas; adolescence; communication; mass media; social networks; leisure; adolescence