Zhodnocení distribuce informační příručky obyvatelstvu v zóně havarijního plánování Jaderné elektrárny Temelín pro případ radiační havárie - Bílková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce je věnována zhodnocení distribuce informační příručky obyvatelstvu v zóně havarijního plánování (dále jen ZHP) Jaderné elektrárny Temelín (dále jen JE V závěru práce je zhodnocen postup distribuce při informační kampani k zajištění připravenosti obyvatelstva v ZHP pro případ radiační havárie formou příručky. Postup distribuce byl zhodnocen jako dobře nastavený, bylo doporučeno jeho zefektivnění, a to sepsáním smluv o uhrazení nákladů spojených s distribucí příručky s jednotlivými obcemi v ZHP tak, jak je prováděno v případě vybavování obyvatelstva antidoty.
Assessment of the distribution of an information manual for the population in the emergency planning zone around the Temelin nuclear power plant in case of a radiation accident.
Keywords: jaderná elektrárna Temelín (JE Temelín); příručka; zóna havarijního plánování (ZHP); distribuce; Nuclear Power Plant Temelín (NPP Temelín); handbook; Emergency Planning Zone (EPZ); distribution