Instruktážní video jako didaktický prostředek z pohledu studentů - Slepičková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá zjištěním přístupu studentů k instruktážním videím. Zkoumá, jak studenti přemýšlí o instruktážních videích, jak videa hodnotí a podle jakých kritérií posuzují video jako přínosné. Na základě vlastního výzkumného šetření práce uvádí kritéria a doporučení pro použití instruktážních videí v praktické výuce.
Instructional Video as a Didactic Tool from the Students' Perspective
Keywords: instruktážní video; online výuka; praktická výuka; audiovizuální technika; instructional video; online learning; practical learning; audio-visual technology