Kvalita života lidí vyznávajících křesťanskou víru v kraji Vysočina - Tůma, Viktor (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce bylo prostřednictvím dotazníkového šetření zjistit kvalitu života křesťanských věřících, kteří žijí v kraji Vysočina. U těchto respondentů bylo zjišťováno, jak jsou spokojeni s různými aspekty svého života. Otázky byly zaměřeny na jejich zdraví, spokojenost s dostupností služeb, spokojenost s jejich společenskými vztahy a životním stylem.
Quality of Life of the Christians from Vysočina region
Keywords: kvalita života; křesťanství; kraj Vysočina; Quality of life; Christianity; Vysočina region