Analýza konkurenceschopnosti vybrané firmy - Rybecká, Pavla (Jihočeská univerzita, 2009)
V diplomové práci byly prováděny analýzy prostředí ve společnosti SG- Geotechnika a.s. za účelem zjištění její konkurenční pozice. Byly aplikovány metody a postupy strategického řízení na společnost SG - Geotechnika a.s., která se zaměřuje mimo jiné na konzultační a inženýrskou činnost a monitoring staveb v geologii a hydrologii.
Analysis of the competitiveness of the selected company
Keywords: konkurenceschopnost; konkurence; SWOT analýza; Porterův model; STEP analýza; analýza konkurentů; vnitřní a vnější prostředí podniku; competitive ability; competition; SWOT analysis; Porter´s Model; STEP analysis; Analysis of Competitors; internal and external background of the company