Problematika účtování dodavatelských vztahů ve zvolené účetní jednotce - Bigasová, Anna (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce je zachytit a zpracovat problematiku vzniklou při účtování dodavatelských vztahů, dále pak analýza a zhodnocení konkrétních účetních případů. Poslední kapitolou je zavedení nového systému, jehož cílem je zlepšení a urychlení celého procesu účtování.
The accounting matters of supplier relationship in the selected company
Keywords: dodavatel; závazek; proces účtování; porovnání systémů; supplier; invoice; liability; compare of systems