Letecká záchranná služba na území Jihočeského kraje - Kurš, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem diplomové práce je zjištění stavu zajištění letecké záchranné služby v současném stavu. Práce se zabývá analyzováním a komparací dvou nezávislých subjektů letecké záchranné služby v období 2018-2022. Došlo k porovnání a vyhodnocení současného stavu služeb letecké záchranné služby s předchozím poskytovatelem pomocí osobního navštívení základen, strukturovaných rozhovorů a dotazníkového šetření.
Air Rescue in South Bohemia
Keywords: Zdravotnická záchranná služba; Armáda České republiky; Letecká záchranná služba; Jihočeský kraj; Medical rescue service; Army of the Czech Republic; Air rescue service; South Bohemia