Analýza provozně ekonomických ukazatelů ve vybraném zemědělském podniku - Havelková, Jana (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se zabývá analýzou vybraných vstupních ukazatelů daného zemědělského podniku ve vztahu k produkci mléka. V provozních podmínkách je hodnocena úroveň výživy, kalkulace nákladů, náklady na výrobu mléka. Na základě dostupných podkladů je v práci provedeno celkové zhodnocení hospodářských výsledků v letech 2010, 2011, 2012.
Analysis of operation economic charakteristics in choice agriculture enterprise
Keywords: dojnice; krmná dávka; produkce mléka; náklady výroby mléka; výsledek hospodaření; dairy cows; feed ration; milk production; milk production costs; economic result