Multimediální opora nácviku základních dovedností kopané pro děti ve věku 6-8 let - Syrovátka, Karel (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce je na základě odborné literatury a poznatků z praxe vytvořit, sestavit a ověřit multimediální soubor cviků herních činností jednotlivce vhodných pro zvolenou věkovou kategorii formou DVD. Teoretickou část práce zaměřujeme na širší specifikaci dané věkové kategorie a na schopnosti důležité pro rozvoj mladého sportovce. Podle nasbíraných informací z teoretické části práce a odborných informací z praxe jsme vytvořili soubor cvičení, který slouží jako předloha pro natočení DVD. Instruktážní DVD mohou využít trenéři, učitelé i rodiče mladých fotbalistů. Přináší jim jednoduchý návod využití v základních herních činnostech jednotlivce. DVD jsme natočili jednoduchou a srozumitelnou formou i pro děti samotné, které tak mohou po zhlédnutí trénovat se svými kamarády.
Multimedia method of training basic football skills for children (6-8 years)
Keywords: Fotbal; fotbalová přípravka; herní činnosti jednotlivce; míč; DVD; schopnosti.; Football; football preparatory course; game activities of an individual; ball; DVD; abilities.