Publikování fotogalerií v Google Picasa - Dohnal, Jakub (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá publikováním fotogalerií v programu Google Picasa. Na serveru LMS Moodle byl vytvořen e-learningový kurz zaměřený na téma "Publikování fotogalerií v Google Picasa", ve kterém jsou lekce navrženy tak, aby se uživatelé naučili kvalitativní úpravy, jejich organizování do webových galerií, strukturaci, editace online a sdílení galerií. Součástí práce byla nezbytná propagace zmíněné problematiky formou vědeckopopulárních článků a stručných zpráv na informačních internetových serverech ve snaze zajistit co největší účast uživatelů e-learningového kurzu. Nezbytnou součástí bylo vedení vytvořeného e-learningového kurzu v praxi. Dalším výstupem práce je srovnání online editorů a online webových galerií v porovnání s Google Picasa.
Publishing of photo galleries in Google Picasa
Keywords: Google Picasa; Moodle; e-learning; fotografie; publikování; Google Picasa; Moodle; e-learning; photo; publication