Systém benefitů ve vybraném státním zařízení - Svobodová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá systémem benefitů ve vybraném státním zdravotnickém zařízení. Cílem práce bylo zjistit, jaké benefity poskytuje Psychiatrická léčebna Červený Dvůr a na základě analýzy získaných dat navrhnout možné způsoby zlepšení. Zjišťovalo se, jaká je struktura nabízených zaměstnaneckých výhod, do jaké míry jsou benefity využívány a zda odpovídají potřebám a preferencím zaměstnanců. Pro sběr dat byly použity 3 metody: analýza Kolektivní smlouvy Psychiatrické léčebny Červený Dvůr na roky 2020 až 2022, analýza dat z personálního a mzdového systému Vema a průzkum formou anonymního dotazníku, který byl distribuován zaměstnancům Psychiatrické léčebny Červený Dvůr.
System of Benefits in a Selected State Facility
Keywords: Benefit; motivace; systém odměňování; zaměstnanecká výhoda; Employee benefits; motivation of employees; remuneration system; state facility