Nepříznivé faktory ovlivňující ryby v pstruhových vodách - Randák, Tomáš (Český rybářský svaz, 2020)
Článek se zaměřuje na charakteristiku zásadních negativních faktorů, které mohou ovlivňovat rybí populace v pstruhových vodách.
Adverse factors affecting fish in trout waters
Keywords: pstruh obecný; lipan podhorní; Brown trout; european grayling