Analýza vyprojektovaných a realizovaných společných zařízení v pozemkových úpravách - Žďárská, Michala (Jihočeská univerzita, 2015)
Téma diplomové práce je zaměřeno na analýzu vyprojektovaných a realizovaných společných zařízení v pozemkových úpravách (Třísov a Záluží nad Vltavou). Analýza se specializuje na cestní síť, protierozní a vodohospodářská opatření a prvky ÚSES apod. Byl proveden podrobný průzkum terénu. Z vypracovaných analýz jednotlivých katastrálních území vyplývá, že realizace společných zařízení proběhla úspěšně.
The analysis of the designed and realized collective facilities in landed adjustments
Keywords: pozemková úprava; krajina; analýza; společná zařízení; landed adjustment; landscape; analysis; collective facilities