Analýza maloobchodních sítí ve vybraném mikroregionu - Potužníková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je charakterizovat maloobchodní sítě ve Vimperském mikroregionu, zanalyzovat jejich konkurenceschopnost, dostupnost a potřeby zákazníků ve vztahu k těmto sítím.
Analysis of retail network in small area
Keywords: maloobchodní sítě; konkurenceschopnost; spádová oblast