Využití fondových prostředků pro rozvoj infrastruktury cestovního ruchu ve vybraném území - Tanzerová, Eva (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem diplomové práce s názvem Využití fondových prostředků pro rozvoj infrastruktury cestovního ruchu ve vybraném území bylo analyzování tržních podmínek, vnitřního prostředí penzionu v Terčino údolí v Novohradských horách, vypracování dokumentace podnikatelského záměru a vyhledání vhodného dotačního titulu.
Use of founded resources for infrastructure development of tourism in selected area
Keywords: Rregionální politika; regionální management; projektový management; cestovní ruch; venkovská turistika; Novohradské hory; Regional policy; regional management; project management; tourism; rural tourism; Novohradské hory