Analýza konkurenceschopnosti vybraného malého podniku - Koutenská, Věra (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu konkurenceschopnosti firmy VOLF kancelářské potřeby, s.r.o., která působí na trhu školních a kancelářských potřeb, a na analýzu spokojenosti současných zákazníků této firmy. Mezi použité metody, vedoucí k naplnění cílů práce, náleží Porterův model pěti sil, analýza konkurence, analýza zdrojů podniku, SWOT analýza, dotazníkové šetření a řízený rozhovor.
Analysis of the competitiveness of the selected small company
Keywords: konkurenceschopnost; strategie; analýza vnitřních a vnějších zdrojů; řízení vztahů se zákazníky; spokojenost zákazníků; školní a kancelářské potřeby; competitiveness; strategy; analysis of indoor and outdoor space; customer relationship management; satisfaction of customers; school and office supplies