Analýza současného územního plánu města - Vávrová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2007)
Na příkladu územního plánu obce Libníč byla provedena územní analýza zpracovaného územního plánu obce. Prostřednictvím dotazníkového šetření a na základě vlastního pozorování bylo provedeno jeho zhodnocení a byly zpracovány návrhy na dopracování územního plánu. Doporučení a návrhy budou předány zastupitelstvu obce Libníč k jejich posouzení a případné implementaci do stávajícího územního plánu.
Analysis of contemporary city plan
Keywords: Analýza; doporučení; dotazníkové šetření; územní plán; veřejná vybavenost; Analysis; reccomendatiion; questionnaire investigation; landscape plan; public facilities