Metody vyvažování zátěže na vícekanálových spojích typu PtP - Bakalová, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá výběrem vhodné metody rozložení zátěže na vícekanálovém hybridním spoji typu bod-bod (Point-to-Point, PtP). Dostupné metody rozložení zátěže jsou teoreticky analyzovány a prakticky ověřeny na směrovačích Mikrotik a přepínačích Cisco. Na základě rozboru jednotlivých metod jsou provedeny praktické testy pro charakteristické provozní situace, které mohou na spojích daného typu vzniknout. Podle porovnání kvalitativních parametrů celého spoje a zjištěného chování jednotlivých metod jsou vybrány nejvhodnější metody rozložení zátěže v hybridním spoji při různých provozních podmínkách.
Methods of load balancing multichannel communications type PtP