Produkty cestovních kanceláří a agentur pro vybrané segmenty zákazníků - Kynčlová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této kvalifikační práce je provést analýzu produktového portfolia v současnosti nabízeného cestovními kancelářemi a agenturami se zaměřením na vybraný segment zákazníků. Vybraným segmentem této práce jsou studenti vysokých škol, neboť lze předpokládat, že mají specifické chování, potřeby a požadavky, kterými se liší od ostatních účastníků cestovního ruchu. Dalším cílem je na základě syntézy získaných dat vytvořit nové produkty cestovního ruchu a diskutovat jejich ekonomickou konkurenceschopnost.
Products of Tour Operators and Travel Agents for selected customer segments
Keywords: cestovní ruch; potřeby; cestovní kancelář; cestovní agentura; produkt cestovního ruchu; požadavky; segment; tourism; needs; tour operator; product of tourism; requirements; segment