Problematika výuky technické dokumentace se zaměřením na studium aprobačního předmětu technická výchova - Jaša, Vít (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato diplomová práce seznamuje s problematikou technické dokumentace, speciálně se zaměřením na studium aprobačního předmětu technická výchova. Především je zaměřená na nové normy, nové značení a názvosloví. Srovnává starší normy s těmi nejnovějšími a ukazuje jejich rozdíly. Šířkou a hloubkou jednotlivých oblastí vyhovuje práce požadavkům středních odborných škol a vysokým školám.
Education in the area of technical documentation with a view to the study of the subject technical training