Jak se žije seniorům na Vacovsku? - Novotná, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mojí práce je zjistit, jak se žije seniorům nad 65 let věku, kteří žijí sami na Vacovsku a zjištěné informace porovnat s výzkumy našich předních odborníků v oboru sociologie seniorů, psychologie stárnutí, sociální práce se seniory, geriatrie a gerontologie.
How Does The Life of the Senior Citizens Living in Vacov District look like?
Keywords: senioři; rodina; vnoučata; choroby; starobní důchod; vdovy; volný čas; sociální služby; senior citizens; family; grandchildren; diseases; old age pension; widows; leisure time; social service