Podpora cestovního ruchu na Teplicku - Mašková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Odhalení nedostatků a potenciálu pro rozvoj cestovního ruchu na Teplicku pomocí analýzy složek primární a sekundární nabídky cestovního ruchu, analýzy motivů, potřeb a očekávání stávajících i potenciálních návštěvníků, jejich spokojenosti se stávající nabídkou a jejich následná segmentace. Vyhodnocení přínosů a dopadů cestovního ruchu na Teplicku. Dle provedených analýz navržení optimální nabídky pro vybrané segmenty.
The support of tourism development in Teplice region
Keywords: cestovní ruchu; návštevník; destinace cestovního ruchu; primární nabídka; sekundární nabídka; marketingový výzkum; segmentace; analýza; tourism; visitor; tourism destination; primary offer; secondary offer; marketing research; segmentation; analysis